úterý 30. září 2014

RANDOM POST: September- Birthday, School, New friends, Instaphotos

Čaukoo :)
Dneska jsem si řekla, že už vážně musím něco napsat. Už asi 3 týdny tu nepřibyl žádný příspěvek a to se na sebe docela dost zlobím, jenom za dnešek vás tu bylo přes 30, takže vidím, že se rádi vracíte i když nic ten den nepřidám. No ale pojďme k tématu. Vybrala jsem si článek co je aktuální, protože jak jsem si všimla, tak minule, článek na začátku prázdnin, byl docela úspěšný.
 

 
Konečně začala škola! Hrozně jsem se těšila do školy. Šla jsem do prváku a ze začátku jsem z toho měla docela dost obavu, že se se mnou nikdo nebude bavit, ignorovat mě a tak.  Ale opak je pravdou :) Hned jak jsem přijela ke škole ke mě přišla jedna kámoška z fb, Sárinka :3 , a už to jelo, pak jsem se konečně potkala s tou mojí vyvolenou spolusedící Joliiiiis. Jinak do třídy nás nastoupilo 28 z toho jenom 4 kluci. Tento týden přišly nové 2 holky, takže je nás plný počet, 30 studentů ;)
Jolanka a naši 4 playboyzzz, jediní ve třídě :'D

Ve středu 3.9. jsem měla narozeniny, bylo mi 16. Konečně!
Nic nového na tom, že je mi 16 se nezměnilo, taky co by se měnilo že :P K narozeninám jsem dostala konečně z větší části peníze. Od taťky i od prarodičů, jediná mamka byla výjimkou, ta se postarala o oblečení a kosmetiku.
Babička pekla ^^


Myslím, že 6.-7. září byli krojované hody v Miroslavi. Miluju krojovaný hody, strašně se mi na tom líbí ty kroje a někdy bych taky chtěla zavádět, ale jenom v kroji, když bych měla šaty, tak jak to tady u nás v Krumlově bývá, tak to se mi moc nelíbí. Není to takový pravý bez kroje. Tak jsem se teda jela s kamarádkou podívat na kamarády co zaváděli a rovnou jsem dostala od kámoše růžičku :3 Teď jí mám doma zapíchnutou v květináči :)
Od Fildý


20.9. jsem byla konečně po měsíci s holkama venku. Bylo u nás Burčákobraní a tam nesmíme chybět ne? Sešly jsme se po 16. hodině a šly jsme na ochutnávku, mě teda burčák nechutná jako žádný jiný alkohol, takže já jsem si moc nepochutnala.
Lenča & Hanča & Denča

Jako každý rok, jsem neprošvihla svoji tradici, tím je nemoc. Jo už to mám za sebou, každý podzim, resp. září jsem nemocná. Teď jsem byla naštěstí jenom 5 dní a jsem za to ráda, protože začala škola, a jak už jsem tu nahoře zmiňovala tak jsem šla do prváku, a na nic teď nebyl čas a ještě mě chytla nemoc. Jak jste si už všimli, tak za celé září přidávám teprve druhý článek. Je toho moc, a proto jsem si od blogování chtěla na chvíli odpočinout. Samozřejmě mi to nedalo a musela jsem zase začít psát, protože mi to začalo chybět :P
Ten jazýček ☺
 
Tento víkend jsem byla společně s babičkou a se sestrou navštívit taťky v nemocnici a po cestě zpět jsme se stavili na nějaké asi Kadovské vinici a samozřejmě jsme se sestrou nezapomněly zdokumentovat "okolní krajinu" tak přidám pár fotek :)
 
 
Ségra ;) kdyby někdo nevěděl
 

 
Na této fotce to asi nepůjde vidět, ale chtěla jsem se vás zeptat, jestli bych si měla nechat červeně nabarvit konečky jak je na této fotce. Toto mám jen tužidlem, které se hned po umytí skoro celé smyje. Chtělo by to už nějakou změnu vzhledu, ale pořád nevím, co by se mi nejvíc hodilo :)
 
 
V SCR na pohodu sluchátka v uších :'D


Ve vaně se to nejlíp chilluje ^^
Jak vy jste si užili první měsíc ve škole? Je tu někdo, kdo šel také do prváku? :)
 
S láskou Liv ☺
 
 

4 komentáře:

  1. Krásne fotky :)
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky! jit do prvaku musi byt o nervy, sice uz je tomu u me daaaavno, ale sbezne si to pamatuju, hruza :) a ctyri kluky? to je jeste dost, my na vejsce meli taky 4 ale na 150 holek :-D

    rozjizdim novy projekt, je to neco na zpusob reality show, smirovani oblibenych blogeru, kdyby te to zaujalo, budu rada, kdyz se zapojis :) http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/10/jak-si-ziju-projekt.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :3
      Ano, zvykat si na nové učitele, na jiné tempo dá zabrat, ale nejsem jediná, která to tak má :) těch kluků by mohlo být klidně i víc, ale s tím se dá vyrovnat :P
      Určitě kouknu :))

      Vymazat

Děkuji za Váš krásný komentář !