sobota 2. srpna 2014

Tangle Teezer.. Velké slevy? :O

Dnen to bude kratší, protože je to velká novina! :) Koukala jsem se tak na internetu co je nového a naskočilo mi tam tato webovka na slevněné kartáče Tangle Teezer  (TADY)

 
Co to vlastně Tangle Teezer kartáč je?
 
Je to profesionální kartáč určený k rozčesávání vlasů. Vytvořil jej kolorista celebrit Shaun P. Je doporučován předními vlasovými stylisty, získal nespočet cen a k dostání je v těch nejlepších kadeřnických salonech po celém světě. Tangle Teezer padne perfektně do každé ruky a během chvíle jemně a bez namáhání rozčeše i ty nejzacuchanější vlasy – mokré i suché. Zabraňuje lámání a třepení vlasů a obnovuje jejich přirozenou pružnost a lesk."
 
 
 
Co je na něm vlastně tak skvělé?

" Jeho štětiny jsou speciálně rozvržené a mají ojedinělou schopnost ohnout se nad zacuchaným místem. Použití je rychlé a jednoduché, a tak je kartáčování opravdu příjemné, protože konečně Vaše vlasy zůstávají tam, kde mají být. Štětiny kartáče Tangle Teezer, které jsou umístěny blízko u sebe, pomáhají uhlazovat vnější vrstvu vlasové kutikuly. Výsledkem jsou zdravé vlasy s oslnivým leskem."




 

 


Je to jenom kratší článek vytvořený narychlo, protože jsem viděla ty 45% slevy na něj a když si ho všichni vychvalují, proč si ho nepořídit také no ne? :)
 
xoxo Livy
 
 
Facebook ♥ Ask.fm ♥ Instagram



2 komentáře:

  1. Jo, už jsem zrovna na něj kukala, ale bohužel musím si počkat po výplatě :) ale ten s ovečkou? ten musím mít ladí mi ke kabelce :D :)
    a jinak je to opravdu skvělej kartáč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten s tou ovečkou je strašně moc roztomilej a já ho chci! :D ale nekoupím si ho, protože moje vlasy se dokážou rozčesat čímkoli ;) Jáj a ještě by ladil ke kabelce :D tak to bude luxusní potom :DD

      Vymazat

Děkuji za Váš krásný komentář !