pátek 15. srpna 2014

My adiction!

Tento článek se chystám napsat už hodně dlouho a jelikož je venku škaredé počasí a já se šíleně nudím, tak jsem se rozhodla právě dnes o tom naspat.
 
Každý z nás má nějakou určitou závislost na něčem bez které by si nedokázal představit svůj život. Nechystám se psát o závislostí na drogách, alkoholu či cigaret, ale o trochu jiných závislostech.
 
KONĚ

 
Koně jsou mojí závislostí už mnoho let a každopádně jsou na prvním místě ze všech mích závislostí.
Už si nedokážu život bez nich představit. Vím, že několik lidí koně nemá rádo, i když nevím proč. Jsou to roztomilá zvířátka s velkým srdcem. Ke koním už mám nějaký ten cit od mala. Už jako malá pořád koně, koně, koně, až se mi jednou splnil sen. A od té doby už bez koní ani páru.
 
 
ČOKOLÁDA
 
 
Milka, Studentská, Cookie, Kinder, Orion. Margot Yeah, mojí další závislostí je čokoláda.
Pořád bych ji do sebe cpala, někdy mám chvíle kdy bez sladkého nemůžu vydržet, ale co když zrovna není? to jsem pak nepříjemná. Čokoládou žije i mamka. Stejně jako čokoládu miluju všechno co má čokoládu v sobě. Nejvíc však Margot :3

 
KNIHY
 
 
Jsem knihomol i když se to moc nezdá. Nesnáším když nemám co číst. Čtu cokoliv, zuřím, když už nemám co číst proto pak čtu články ze všeho, články z novin, časopisy, blogy různých bloggerek.
U mě pravidlo číslo jedna. Vždy když čtu knihu přečtu ji za strašně rychlou dobu. I když ráno vstávám v 7 hodin, potřebuju dočíst kapitolu, ale vždy začnu číst ještě jednu. Takhle čtu třeba do 4 do rána a pak jsem ve škole jak po mejdanu. Nejsem schopná přestat číst, když už se do toho pustím po hlavě.
 
SERIÁLY
 
 
Pretty little liars, Raveswood, The Vampire diaries, The Originals, Gosip girl, Friends.
Upřímně na seriálech jsem opravdu závislá. Co mám dělat, když mám několik času a venku zrovna není nejlíp? Nedokážu si představit, co bych ty hodiny, dny nudy dělala.
 
SMÍCH
 

 
 
Smích. Jáj, nevím jestli se tomu dá říkat závislost, ale jo, já to tak nazývat budu.
Miluju smích, nesnáším nudu. Směju se pořád, i když mi není vůbec do smíchu. Pořád zářím smíchem. Jsem člověk co bez smíchu nežije a v mnoha případech je tomu tak dobře.
Hodně lidí mi říká, že mi úsměv sluší, tak proč ho neukázat? no ne? :) Každému je na světě lépe se smíchem. Usměj se a bude ti opětován. Tak tomu je.
 
SPORT
 
 
Kdysi jsem byla fakticky závislá do sportu. Dnes už se to utlumuje. Gymnastika, běh, jezdectví, plavání, atletika, basketbal, chůze. Jó, byla jsem živé dítě. Postupem času jsem zlenivěla. Ale i tak se snažím se sebou někdy něco udělat.
 
PŘÁTELÉ
 
 


Upřímně nevím co bych bez těch mojich blbečků dělala. Někdy bych je i zabila za jejich chování, ale nadevše je miluju :3 Mám ještě spousty přátel, jenže buď s nimi nemám fotku nebo tu nechtějí být :/ :)



Všimli jste si, že mám nový vzhled? Jaké máte závislosti vy? :)
xx Liv

FacebookAsk.fmInstagram


6 komentářů:

  1. Ufff, žádné drogy, žádný alkohol? Tak to je super! ;)

    Néé že bych koně neměla ráda, ale já se jich bojím, mám k nim respekt, protože jsou ohromní, ale to že nejsou zrovna voňaví mi zrovna nevadí ;)

    Naše mamka říká: "Nedávej mi bonbon, který nesmrdí čokoládou." :D :D

    Ve sportu jsi byla velmi rozmanitá... naši mě k ničemu moc nevedli, takže některá děcka ze školy chodila na flétnu, či klavír... já přijela domů, vzala si papír a čmárala si obrázky.

    Díváš se na seriály s titulky? Já teď u Pretty little liars přešla na anglické titulky a divím se, že jim celkem rozumím, nebo si spíš toho hodně domýšlím ;) Alespoň potrénuju angličtinu, což je taky potřeba ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop a žádné cigarety :)
      jojo koukám se s titulky, nesnáším náš český dabing, je to hrůza -.- Jáj tak to tě obdivuju, že to zvládáš s anglickými titulky, mohla bych to taky zkusit :D :)

      Vymazat
    2. Anglicky se nedomluvím, ale něco pochytím a pak z toho mám hroznou radost, doteď si pamatuji "over dress = oháknout se, vyfintit se" :D :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Taky miluješ koně? čokoládu? knihy? seriály? smích? sport? přátelé? :D wow :) ahoj dvojče :D

      Vymazat

Děkuji za Váš krásný komentář !