sobota 7. června 2014

DIY: Vlasové masky

Vlasové masky

Ahojte všichni, dnes jsem tu s návody na vlasové masky, ale ještě před tím než je sem přidám, sem musím napsat, že jste mě všichni (všechny) pozitivně překvapili. Proč? protože teprve za 3 měsíce tu bylo už skoro 2ooo lidí, takže jsem se rozhodla, že příště , až tu bude 10 000 udělám Giveaway, ale nevím, co by jste chtěli, takže piště do komentářů, co by jste chtěli a jestli o to máte vůbec zájem :)

Milujeme všechny DIY beauty recepty. Pokud zrovna nemáš čas na to, jít do obchodu vybrat účinnou vlasovou kúru, tak není nic jednoduššího než si ji vlastnoručně připravit doma. Momentálně je ta nejlepší doba věnovat patřičnou péči vlasům.


Maska na vlasy z kokosového oleje
Příprava a použití: V misce smíchejte dva díly kokosového oleje s jedním dílem olivového oleje a důkladně promíchejte. Naneste na vlasy, zakryjte koupací čepicí a nechte alespoň 20–30 minut působit. Následně smyjte vodou a použijte šampon a kondicionér.


Banánová maska na vlasy
Maska ideálně vhodná pro jemnější vlasy. Banány obsahují draslík, který vlasy posiluje a opravuje. 
Příprava a použití: Dva vyzrálé banány (čím tmavší slupka, tím lépe) a dvě lžíce medu dokonale rozmixujte na jemnou pastu, následně naneste na vlasy a nechte působit 20–30 minut pod koupací čepicí.
 

Avokádová maska na vlasy
Dužina avokáda není jen skvělou hydratační pleťovou maskou, ale výborně působí i na vlasy. Vaječné žloutky jsou plné tuků a bílkovin, které perfektně oživí a rozzáří hřívu.
Příprava a použití: Rozmixujte avokádo se dvěma žloutky na jemnou pastu, tu následně naneste na vlasy tak, že bude pokrývat i pokožku hlavy. Zakryjte koupací čepicí a nechte 20–30 minut působit.
 xoxo Livy

2 komentáře:

  1. Moc pěkný blog!:)
    http://katienajmannova.blogspot.cz/2014/05/giveaway.html nechceš se zúčastnit giveaway?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš krásný komentář !