pátek 18. dubna 2014

Krásná v plavkách!

Na začátek bych vám chtěla poděkovat za  96 zhlédnutí za tento týden co mám blog :) jste úžasní  a chtěla bych poprosit jestli by mi někdo chtěl poradit o tom jak si mám vylepšit tento blog tak mi napište buď na facebook nebo na ask :)


Je začátek jara a odstartovalo období hubnutí do plavek. Každá chce vypadat skvěle nejen v plavkách, ale i v obyčejném tílku s kraťasy. Každá  chce vypadat v plavkách krásně a hubeně. Ploché bříško a hubené, svalnatý a vypracovaný zadeček to je sen každé holky. Představa je to skvělá, ale musíte pro to něco udělat. Není to ale tak jednoduché jako přestat jíst a jednou si zaběhat. Každý den musíte mít pravidelnou stravu a často sportovat. Prvně sem napíšu pár tipů, aby jsi vypadala v plavkách krásně :) 1) Skončíš se vším v čem je hodně tuků a cukrů: chipsy, cukrovinky, fastfoody   apod. :3 Pokud chcete zapracovat na svém vzhledu, zdravá strava je jedna z nejdůležitějších. Mohla by si místo pít colu tak pít vodu s citronem nebo jen obyčejnou vodu. 2) Vzhled bříška je v plavkách dost podstatný, proto by jsi měla každý den aspoň 20min. posilovat ( třeba na břicho nebo na zadeček)  3) Každý ví jaké mají modelky nohy. Dlouhé a hubené. S délkou nic neuděláte, ale na šířce se dá zapracovat. Stačí si jít dvakrát týdně zaběhat a pokud máte doma rotoped nebo něco takového. 4) Hned jak vám bude připadat, že je dostatečné teplo, vyjděte na zahradu (pokud nemáte tak do parku), natáhněte se na deku a v klidu se opalujte. Kluci totiž moc nestojí o pohled na vybledlé břicho. 5) Posledním bodem je výběr plavek. Každému sedí jiný typ a proto vám v tomhle bodě můžu poradit jen něco málo: Vyber si raději trochu těsnější, ve vodě se plavky lehce uvolní a tak vám nebudou padat. :)

tady máte pár fotek na motivaci ;)

6 komentářů:

  1. dala jsi sem odkazy na cvičení! díky nim posiluji každý den a pomalu se i dělají svaly na břichu :) děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co :-) podle nich jsem to dělala taky a fakt vystouply nahoru :-) pak ještě jsem dělala různé výzvy, na břicho sedy lehy začala jsem na 40 a každý den přidáva o 5 víc, jednou za 4 dny jsem měla odpočinek :)

      Vymazat
  2. Takže nejíst žádné tuky říkáš.. celkem blbost. A cvičit břicho tisícema sed lehů "prospěje" spodním zádům.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne tuky opravdu ne! Když děláš sedy lehy tak zpevňuješ břicho ohodně více než záda :) a nehubneš, ale ,,vylezou" svaly a plavkách to půjde dobře vidět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se tě zeptat, odkud máš svoje poznatky? Zdravý tuky napomáhají hubnout,sedled je jedna z největších blbostí a ty uvozovky byly myšlené ironicky.. Sedlehy jsou ne zrovna prospěšný pro bedra, ale chápu, že někomu jde jen o vzhled a ne funkční tělo.

      Vymazat
  4. Tento článek není o hubnutí, ale o zvětšení svalů, z vlastních zkušeností ;) stačí? Dál se dohadovat nebudu nemám důvod tu dokazovat kdo má pravdu paa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš krásný komentář !